Despre IOU Baby Atelier

Despre IOU Baby Atelier

 Bine ați venit în casa noastră, oameni frumoși! 
Numele meu este Ionela.
  
 Sunt mama unei fetițe de cinci ani, Sophia, care mă inspiră să-mi dezvălui realizările și talentele, care mă încurajează să-i fac viața mai emoționată și mai strălucitoare și să adaug o bucată de frumusețe, inspirație și fericire în fiecare zi.
  
 Cumva am simțit că ideile mele se potrivesc tuturor, nu doar în lumea unei fetițe cu ochi negri. Așa că am decis să împărtășesc cu alții - alți copii și mamele lor, fetele și femeile care creează, implementează și se unesc pentru a crește efortul comun în pictarea lumii copiilor. Toți merităm să trăim fericiți și colorați și, ca mame, trebuie să le oferim confort puisorilor nostri
  
 Astfel, ideea mea a fost implementată împreună cu unchiul Sophiei, Florentin, într-un singur proiect - IOU Baby Atelier - care a intrat în dimensiune și formă în iulie 2018.
  
 IOU Baby Atelier înseamnă elementele elegante de decor pentru copii, ceea ce oferă inspirație și dezvoltă imaginația și simțul frumuseții. Cu toate acestea, după cum s-a dovedit, o mulțime de lucruri create de noi ii se bucură și pe adulți, iubitori de stil și estetică, astfel că, în plus față de copii, ele și-au găsit locul potrivit și în home decor. 
  
 Printre elementele de decor IOU Baby regăsim - aparatori patut, cuiburi babynest pentru bebeluși, obiecte de decor și perne de diferite forme si culori, realizate din țesături delicate și de înaltă calitate, pictate sau brodate manual.

 Dacă aveți idei și nevoie de ajutor în realizarea camerei de vis a bebelușul dvs, va aștept sa stam de vorba! Noi putem să ajutam! 

Ionela & Florentin - Fondatori IOU Baby Atelier