Despre IOU Baby Atelier

Numele meu este Ionela.
  
 Sunt mama unei fetițe de cinci ani, Sophia, care mă inspiră să-mi dezvălui realizările și talentele, care mă încurajează să-i fac viața mai emoționată și mai strălucitoare și să adaug o bucată de frumusețe, inspirație și fericire de zi cu zi.
  
 Cumva am simțit că ideile mele mai mult decât se pot potrivi în lumea unei fetițe cu ochi negri. Așa că am decis să împărtășesc cu alții - alți copii și mamele lor, fetele și femeile care creează, implementează și se unesc pentru a crește efortul comun în pictarea lumii copiilor noștri. Toți merităm să trăim fericiți și colorați și trebuie să le oferim confort.
  
 Astfel, ideea mea a fost implementată împreună cu unchiul Sophiei într-un singur proiect - IOU Baby Atelier - care a intrat în dimensiune și formă în iulie 2018.
  
 IOU Baby - elementele elegante de decor pentru copii, ceea ce oferă inspirație și dezvoltă imaginația și simțul frumuseții. Cu toate acestea, după cum sa dovedit, o mulțime de lucruri de la IOU Baby Atelir ii se bucură pe adulți, iubitori de stil și estetică, astfel că, în plus față de copil, ei și-au luat locul potrivit în decorul interioar "pline de adulți".
  
 Printre elementele de decor IOU Baby - aparatori patut, obiecte de decor și perne de diferite culori, realizate din țesături delicate și de înaltă calitate, pictate sau brodate manual.

My desire is to fill with wonderful things everyday life -the values ​​IOU Baby-Kids’ decor and more!

Ionela & Florentin - Fondatori IOU Baby Atelier