Termeni si conditii iuobaby.eu

Termeni si conditii iuobaby.eu

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui client/cumparator.

Comunicarea cu vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea contact din site.

ioubaby.eu poate publica pe Site informatii despre bunuri sau promotii practicate intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

Toate tarifele aferente produselor prezentate pe site sunt exprimate in lei si includ toate taxele (cu exceptia livrarii).

Comandarea produselor din magazinul ioubaby.eu inseamna implicit acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor stabilite conform prevederilor legale.


LIVRAREA PRODUSELOR 

Livrarea se face prin curier rapid:

-Transportul costa 13 lei orunde in tara.

-Plata Se face prin RAMBURS, la primirea coletului

-Prin Curier rapid se fac livrari si sambata in localitatile importante.

-Livrarea se poate face in orice localitate din Romania in 2-5 zile lucratoare.*Factura fiscala pentru produsele comandate va fi transmisa in format electronic la adresa de e-mail mentionata la efectuarea comenzii. La solicitarea clientilor, factura poate fi transmisa si pe format de hartie.


RETURNAREA PRODUSELOR

In schimbul produsului, va returnam banii sau puteti alege o alta marime sau un alt produs.

Daca nu sunteti multumiti de produsele primite sau acestea nu se potrivesc, aveti termen de 14 zile calendaristice in care le puteti returna fara niciun fel de motivatie!

Daca produsul comandat nu este pe placul dvs. il puteti returna pentru a fi schimbat sau pentru restituirea valorii acestuia (mai putin cheltuielile de transport) in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, fara invocarea unui motiv si fara penalitati, clientul suportand costul returului.

Dreptul la retur gratuit il au atat persoanele fizice cat si persoane juridice care:

  • au primit comanda/produse gresite
  • au primit produse care prezinta defecte


Produsele personalizate se exclud de la posibilitatea de returnare Potrivit legii OUG, ART. 16 

Cost Transport pentru retur :

15 lei pentru localitatile care sunt in aria de acoperire Urgent Cargus

20 lei pentru localitatile unde sunt Km suplimentari


Pentru returnarea produsului/ produselor este obligatoriu sa completati formularul de retur. Gasesti formularul in acest link: https://ioubaby.eu/index.php?route=account/return/add . Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 14 de zile de la retur doar prin transfer bancar in contul IBAN.

Returul NU este gratuit in cazul comenzilor gresite de clienti sau in cazul schimbului de produse. In acest caz returul va fi suportat de client si poate fi expediat la adresa noastra cu orice firma de curierat.


Pentru a beneficia de drepturile de returnare, trebuie sa va asigurati ca produsul indeplineste urmatoarele conditii:

1. Produsul are eticheta in original

2. Produsul este insotit de documentele cu care a fost primit

3. Produsul nu prezinta semne de purtare, uzura sau mirosuri improprii

4. Produsul este ambalat corespunzator

5. Odata cu returnarea produselor trebuiesc returnate si eventualele cadouri primite, in ambalajul original.

6. Daca in urma returnarii raman mai putin de 2 produse de plaja se returneaza si cadoul primit!


ATENTIE! Daca va ganditi sa returnati produsul, nu il utilizati!


-In cazul in care returnati produsul si/ori alegeti un alt produs, costul transportului este suportat de catre client.


-In cazul in care produsul prezinta un anumit defect la livrarea acestuia, aveti obligatia sa anuntati telefonic in termen de 24 ore, iar impreuna cu produsul in momentul returnarii atasati o foaie scrisa de catre dvs in care precizati acest aspect. In cazul in care nu respectati aceasta conditie returul nu va fi acceptat, urmand sa se intoarca la dvs.-Nu vor fi acceptate colete returnate cu RAMBURS.


-Nu vor fi acceptate colete returnate cu plata transportului la noi, ioubaby.eu. In momentul in care returnati produsul transportul este suportat de catre dvs.


- Comanzile care au beneficiat de transport gratuit si in urma returnarii raman cu un produs sau mai putin, gratuitatea se anuleaza. Urmand sa se opreasca banii pentru transportul tur-retur

Condiţiile de returnare a produselor cumpărate online - conform legii

- Conform prevederilor OG. Nr. 130/2000 „consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunul motiv". 
- Cumpărătorul trebuie să achite doar costurile de livrare. 
- Consumatorul are dreptul să notifice comerciantul în scris că renunţă la cumpărare. Nu trebuie să invoce vreo prevedere anume, ci doar să trimită înapoi produsul. Acesta nu trebuie să fie stricat sau deteriorat. 
- De la momentul returnării produsului, comerciantul are la dispoziţie 30 de zile pentru a returna banii. Cele 30 de zile încep să curgă de la data returnării produsului. 
- Nu se pot returna: lenjeria intimă, produsele cosmetice desigilate şi/sau utilizate. Returnarea produselor cu defecte


In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional in termen de 3-7 zile de la primirea sesizării Contravaloarea produselor returnate va fi restituita in maxim 14 zile  de la data primirii acestora astfel: Virament bancar : din contul ioubaby.eu direct in contul dvs. Situatie in care trebuie sa ne transmiteti, odata cu produsul: NUME TITULAR CONT, (Numele pe care este realizata comanda) NUMAR CONT BANCAR si BANCA la care aveti contul- scrise cu majuscule. Taxa de retur este suportata exclusiv de către client, vi se vor returna banii pe produs/produse, mai puțin cheltuielile de transport.

SCHIMBUL PRODUSELORI. Daca doriti sa schimbati produsul comandat cu un altul sau doar mărimea, contactati-ne telefonic si vom rezolva absolut orice problema sau completati acest formular https://ioubaby.eu/index.php?route=account/return/addCostul transportului este de aproximativ 20 lei/ 27 lei unde se percep km suplimentari. Aveti dresptul la maxim 2 schimburi. AL TREILEA SCHIMB NU ESTE ACCEPTAT, asadar, va trebui sa urmati pasii pentru efectuarea returului.

-Noi va trimitem curierul pentru ridicarea produsului, il primim in depozit il verificam sa nu prezinte urma de purtare si va trimitem noua marime in ziua urmatoare

-Daca noul produs are un pret mai mare decat cel returnat, va trebui sa achitati curierului diferenta de pret.

-Daca noul produs are un pret mai mic decat cel comandat initial, va vom restitui diferenta in CONTUL dumneavoastra bancar, (caz in care va rugam ca odata cu produsul returnat sa ne transmiteti in colet pe o foaie A4 datele complete ale contului dumneavoastra).
Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile noastre mentionate mai sus, iar in cazul in care aveti nelamuriri va rugam sa ne contactati telefonic numarul:  0742228482


ORICE RETUR CE NU RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE ioubaby.eu, VA FI REFUZAT.
Politica de securitate a datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ioubaby.eu are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

ioubaby.eu garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre noi pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor,validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta,scopuri statistice, diverse oferte speciale numai cu acordul clientului.Utilizatorii ioubaby.eu pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Pentru orice asemenea cerere,utilizatorul poate trimite email la adresa din sectiunea contact a site-ului

Magazinul online ioubaby.eu isi ia angajamentul de a proteja informatiile personale pe care ni le furnizezi, astfel se obliga sa nu faca publice bazele de date continand informatii referitoare la datele tale personale, sa nu furnizeze adresa de email,numarul de telefon unor terte persoane etc.

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane in vigoare, in situatia aparitiei unui litigiu se va incerca rezolvarea acestuia pe cale amiabila iar daca acest lucru nu va fi posibil, rezolvarea va fi de competenta instantelor judecatoresti din raza teritoriala unde firma noastra isi are sediul, respectiv Bucuresti.
CUM CUMPAR?

1.Selecteaza marimea si adagua produsul in cosul de cumparaturi

2.Veti primi informatia cu privire la faptul ca produsul a fost adaugat in cosul de cumparaturi impreuna cu optiunea “Continuati cumparaturile”.Pentru a continua comanda, dati click pe “Vezi cosul” iar pentru a continua cumparaturile,apasati pe “Continuati cumparaturile”.

3.Aici veti scrie adresa dvs. de e-mail si parola pe care o doriti si deasemenea, veti completa datele personale (nume, prenume, adresa, localitatea, tara, judetul si telefonul mobil). Mai departe, veti bifa metoda de livrare si casuta din stanga unde scrie “Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului”. Ultimul pas este finalizarea comenzii apsand pe “Confirm comanda”
Sugestii si reclamatii

Pentru ca ne dorim ca serviciile si produsele noastre sa atinga cea mai buna calitate, suntem la dispozitie si raspundem in cel mai scurt timp cu putinta la orice sugestie sau reclamatie. Sugestiile dumneavoastra sunt extrem de importante pentru noi, tocmai pentru a indeplini cele mai inalte cerinte!

Asteptam sugestiile si reclamatiile pe adresa de e-mail sau la numarul de telefon 0742 228 484, iar noi vom incerca sa rezolvam problemele in cel mai scurt timp posibil!
Drepturile de autor

Intreg continutul aflat in magazinul online ioubaby.eu este marca inregistrata. Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe, imagini etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul proprietarului a oricarui element cuprins în acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.